Breaking News

ये फायर फाइटर अपने काम से बुझाती है आग, बाहर जलाती है हुस्न के शोले

बॉलीवुड हो या फिर हॉलीवुड सभी एक्ट्रेस अपनी फिटनेस और अपने फिगर को अच्छा रखने के लिए कड़ी मेहनत करती है।

कुछ एक्ट्रेस अपनी हॉट फोटो के सहारे सुर्खियों में आ जाती है लेकिन दुनिया में कुछ ऐसी महिलाएं है जो अपनी बला की खूबसूरती के लिए इन एक्ट्रेस को भी पीछे छोड़ती नजर आ रही है।

 

A part of @nordicfitcampcom 🎉💕☀️💪🏼 Har gleda sånn meg te å dela dette!😍 Eg har blitt spurt om å være med som instruktør på nordicfitcamp sine treningscamper👟🤸🏽‍♂️ Turer til LA, Bali, Marbella for å nevne noen🌺🌴 Sol, trening, samhold, strender, sosialt, bra mat, opplevelser… Altså, eg glede meg så sinnsjukt! (Campene er for både jenter og gutter👭👬) Mer info om treningsreisene kan du sjekke ut via linken min i Bio. Turene eg ska bli med på er Bali 2018, LA 2018 og mest sannsynlig Marbella 2018. God søndag kveld ønskes frå ei veldig takknemlig og gira Gunn🙋🏽‍♀️ #nordicfitcamp #treningscamp #treningsreise #marbella #bali #losangeles #instruktørGunn #gira fotocred: @fotografrunehavn

A post shared by GUNN NARTEN 🇳🇴 (@narten86) on

नार्वे की रहने वाली 30 वर्षीय गन नार्टन का फिगर देख लेंगे तो आपके होश उड़ जाएंगे।

इस महिला का फिगर एकदम गजब का है और फिटनेस के मामले में अव्वल है।

Saturday night workin’🚒🤙🏽 Wish you a happy and safe weekend 😙 #saturdayfun #working #femalefirefighter #bærum

A post shared by GUNN NARTEN 🇳🇴 (@narten86) on

इतना ही नहीं उसके हुस्न के लोग दीवाने नजर आ रहे हैं।

 

Go that extra mile, it’s never crowded 💥 Eg starte i dag på et 8 ukers program satt opp av @elitept.no og e supergira på å komme meg på trening og få litt mer struktur på løftingen min😄💪🏼 Eg har trent styrke i mange år og egentlig satt opp programmene sjøl, men kjenne at det ska bli herlig å få et ferdig oppsett å forholde seg te😁👌🏽 Målene mine e å bli sterkere, øke i muskelmasse og litt ned i fett %. (Og samtidig og viktigst: ha det gøy på trening) Eg vil understreke at eg har et veldig godt forhold te kroppen min og at eg ikkje gjør dette for at eg føle at eg må «forandre» på någe. Men eg tenker det blir spennende å sjå ke et optimalt kosthold og treningsprogram kan gjør for meg🙋🏽‍♀️ #elitept #bodyvibes #styrketrening #treningsglede

A post shared by GUNN NARTEN 🇳🇴 (@narten86) on

गन पेशे से फायर फाइटर है और अपनी नौकरी से बेहद खुश है।

इसके साथ वह एक अच्छी पर्सनल ट्रेनर है और अपनी शानदार फिटनेस के लिए चर्चा में बनी रहती है।

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com